“Tas skars ikvienu”: pareģis nosauca izšķirošo brīdi visas cilvēces vēsturē

Saskaņā ar senu pareģojumu, kas vēsta par dramatiskām pārmaiņām, 2027. gada februāris būs izšķirošs punkts cilvēces vēsturē.

Slavenais parapsihologs Nurlans Muratkali savos rakstos dalās pārdomās par šo tēmu, un viņa sniegtā informācija ļauj ieskatīties nākotnē no jauna. Par to uzzināja informācijas portāla žurnālisti.

“Tas ietekmēs ikvienu.”

Eksperts apgalvo, ka šīs pārmaiņas skars ikvienu cilvēku uz planētas, būs transformācijas gan fiziskajā, gan garīgajā līmenī. Zinātnieki jau tagad novēro izmaiņas, kas notiek šūnu līmenī, kas apliecina šīs transformācijas sākumu.

Viens no būtiskākajiem pārmaiņu aspektiem būs enerģijas frekvences palielināšanās apkārtējā pasaulē. Šī prognoze liecina, ka pasaule kļūs dinamiskāka un gaišāka. Lai sagatavotos šīm pārmaiņām, parapsihologs iesaka koncentrēties uz pozitīvām emocijām un gaišām jūtām, piemēram, piedošanu, mīlestību un dāsnumu.

Šīs emocijas palīdz paaugstināt pozitīvās vibrācijas, kas savukārt veicina organisma reģenerāciju un dziedināšanu. Dzīve augstākās frekvencēs, kā uzskata Muratkali, sola pozitīvas pārmaiņas.

Ko tas nozīmē konkrēti mums un mūsu dzīvei?

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment